Holland America Koningsdam

Holland America Koningsdam

За Кораба

Със забавления от световна класа, изключителни възможности за хранене и възможности за обогатяване на културата, Koningsdam на Holland America предлага на пътешествениците уникално и изискано круизно изживяване. Този пълен със светлина кораб е убежище за любителите на музиката, които със сигурност ще се наслаждават на Music Walk.

Корабът е дълъг 297м, има 12 палуби и място за 2650 гости.

Настаняване

Koningsdam предлага на своите посетители:

Вътрешна каюта – В тези удобни каюти са включени две легла, които се превръщат в едно с плюшени матраци Euro-Top и множество други удобства.

Каюта с прозорец  – В тези удобни каюти са включени две легла, които се превръщат в едно с плюшени матраци Euro-Top, диван с прекрасна гледка навън.

Каюта с веранда – Изпълнени със светлина от прозорци от пода до тавана с изглед към веранда, тези каюти включват кът за сядане, две легла, конвертируеми в едно легло и вана с първокласни масажни душове.

Vista Suite апартаменти – С веранда, облицована с дърво, прозорци от пода до тавана и удобна зона за сядане, тези удобни апартаменти са изпълнени със светлина. Те включват две легла, конвертируеми в едно легло, душ, мини бар и хладилник.

Signature Suite апартаменти – Тези големи, удобни апартаменти разполагат с просторна зона за сядане с прозорци от пода до тавана с изглед към частна веранда, две легла, конвертируеми в едно легло и едно легло за един човек. Банята включва двойна мивка, вана и душ и допълнителна душ кабина.

Neptune & Pinnacle Suite апартаменти – С прозорци от пода до тавана с изглед към частна веранда, тези просторни апартаменти са заляти със светлина. Те разполагат с голяма зона за сядане и две легла, конвертируеми в едно голямо легло, двойна мивка, вана и душ, както и допълнителна душ кабина. Удобствата включват използване на изключителния салон на Нептун, частен портиер и още безплатни услуги.

Отдих и развлечения

С гордост представяме сцената на Lincoln Center Stage, представяйки изключителни музиканти, изпълняващи множество програми за камерна музика повечето вечери, както и следобедни рецитали по време на спокойни дни в морето.

Познавачите на вино и новаците могат да изпитат изкуството на винопроизводството в BLEND. Специално изградено за целта място за смесване на вино в морето, BLEND разполага с дегустационна маса, която побира 10 гости, които могат да създадат своя собствена смес от селекция вина.

Ресторанти, бюфет, барове

В Италия няма нищо по-важно от това да се съберем, за да отпразнуваме радостта от страхотната храна. Това е вдъхновението за италианския ресторант на борда, Canaletto. Насладете се на невероятни италиански класици като приготвено пилешко какацио на фурна, бранзино ари фери или равиоли от скариди с чесън. А за десерт: tiramisù, cannoli alla Siciliana, gelato и др.

Изберете своя маршрут с Koningsdam днес за едно по-различно преживяване утре.

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top