Norwegian Pearl

NCL Norwegian Pearl

За кораба

Разгледайте Средиземноморието  или просто се отпуснете и плавайте през Панамския канал. Каквото и да решите, ви каним да опитате от чудесата на борда на Norwegian Pearl.

Корабът има 15 палуби, 2394 пасажера и 1072 души екипаж могат да бъдат настанени. Дължината му е 294м.

Настаняване

Norwegian Pearl има 716 каюти. Гостите имат избор между:

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамен с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Когато искате малко време за себе си, не търсете повече от Mandara Spa®. Отпуснете се с масаж с горещи камъни илинякоя от другите 50 предлагани процедури. Няма нищо по-хубаво от един ден на релакс.

Пригответе се за музикална екстравагантност с участието на най-добрите артисти на трибют програми! Емблематичното трибют шоу „ Legends in Concert“ вече може да се види в открито море.

Ресторанти, бюфет, барове

Седнете да опитате вкусната храна със страхотна бутилка вино на борда в ресторантите или вземете горещ бургер от скарата. Отидете на френски, италиански, бразилски, азиатски – избирате и го имате.

Присъединете се към партито в най-оживените нощни места на кораба. Организирайте танцово парти в Bliss Ultra Lounge & Night Club или се настанете в удобен шезлонг с уиски в ръка в Maltings Beer & Whiskey Bar. Търсите по-небрежна вечер? O’Sheehan’s е вашето място – и е отворен 24 часа на ден.

Перлата на моретата е само на един клик разстояние от вас и вашата мечтана почивка.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top