ЗА НАС - групови круизи с водач от България | InfoCruises.BG

За нас

Тук ще откриете повече информация за нас и дейността ни. Това е специализираният сайт за круизи с водач на туристическа агенция Травел Холидейс. Агенцията е създадена през 2005 година с много любов и функционира без прекъсване и до днес като лицензиран туроператор, турагент и IATA агент за самолетни билети.

НАШИЯТ ЕКИП

На всички е известно, че нито креативността, нито амбициите на който и да е бизнес е възможно да бъдат реализирани без правилните хора и правилната посока. А обменът на идеи, вдъхновение и енергия, съчетани с любовта на всеки един от екипа ни към пътуванията, може да роди единствено безброй пътища към безброй дестинации!

НАШИТЕ „РОЖБИ“

Травел Холидейс успешно премина през годините на дълбока икономическа криза и хаос. До днес продължава да създава и подобрява туристически продукти.
Нашите програми наричаме „рожби“, защото са създадени и „отглеждани“ с любов към всеки детайл. Бидейки ние самите туристи, жадни за красота и приключения, а с това вдъхваме от нашата емоция и любов към пътуванията!

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Да, появяват се и трудности, които изглеждат на моменти непреодолими и дори ни натъжават! Но това в крайна сметка ни дава ценни уроци, които не се учат в училище!
В този смисъл считаме, че за нас всеки клиент е наш учител и наш спътник! Ето защо Ви каним да бъдете част от нашето пътешествие!

Top