За нас | Infocruises.bg

За нас

Ето малко информация за нас и нашата фирма.

Това е специализираният сайт за круизи на туристическа агенция Травел Холидейс. Агенцията е създадена през 2005 година с много любов и функционира без прекъсване и до днес като лицензиран туроператор, турагент и IATA агент за самолетни билети.

Премина успешно през годините на дълбока икономическа криза и хаос и до днес продължава да създава и подобрява туристически продукти.

На всички е известно, че нито креативността, нито амбициите на който и да е бизнес е възможно да бъдат реализирани без правилните хора и правилната посока.

А обменът на идеи, вдъхновение и енергия, съчетани с любовта на всеки един от екипа ни към пътуванията, може да роди единствено безброй пътища към безброй дестинации!

Нашите програми наричаме „рожби“, защото са създадени и „отглеждани“ с любов към всеки детайл, бидейки ние самите туристи, жадни за красота и приключения, а с това вдъхваме от нашата емоция и любов към пътуванията!

Да, появяват се и трудности, които изглеждат на моменти непреодолими и дори ни натъжават, но това в крайна сметка ни дава ценни уроци, които не се учат в училище!

В този смисъл считаме, че за нас всеки клиент е наш учител и наш спътник! Ето защо Ви каним да бъдете част от нашето пътешествие!

Удостоверение за туроператорска дейност

 

 

 

Застраховка „Отговорност на туроператора“

 

Top