Круизни кораби - полезна информация за корабите на круизните компании
 

Кораби

Където и да пожелаете да отидете по света, круизните кораби могат да ви отведат до това място.  По-възможно най-удобния и луксозен начин.

Всяка година големите круизните компании пускат по вода нови „рожби’, които стават все по-големи и все по-луксозни. Оборудвани са с всякакви удобства, така че да угодят на всяка прищявка. Корабите се превръщат в плаващи градове, които побират над 6000 пасажера. Капацитетът на най-големия круизен кораб в света – Symphony of the Seas, е 6,680 пасажера. Естествено, когато една круизна компания е решила да събере толкова хора на едно място, то тя трябва да се погрижи всеки един от тях да остане доволен от своя престой на борда. И тук започва едно разнообразие от барове, ресторанти, фитнес зали, басейни, сауни, спа центрове, кино салони, театри, аквапаркове и вътрешни булеварди, осеяни с магазини.

Наред с всички тези удобства, за вашето добро настроение се грижат аниматорски екипи. Те ви забавляват с различни игри и танци през деня, а всяка вечер можете да се любувате на различна шоу програма с професионални танцьори, певци и разнообразни таланти.

Освен подобряването и разширяването на флотилията си, круизните компании постоянно разширяват и избора от дестинации. В днешно време можете да достигнете до всеки континент, а понякога до дадена дестинация най-удобния транспорт е именно корабът. Пазарът предлага безброй много оферти за различни маршрути, за продължителност на пътуванията и видове круизни кораби.

Пътуването с круизен кораб е един по-различен начин да прекарате вашата почивка. То съчетава по перфектен начин екскурзията с характерното за нея опознаване на нови дестинации и почивката, която ви предоставя възможност за релакс и отдих от натовареното ежедневие. Всеки ден сте в различен град, всяка вечер преживявате различни забавления. И всичко това допълнено с уникалното обслужване и специфичната атмосфера на живота на такъв кораб.

Опитайте сами този начин на пътуване. Обещаваме ви, че ще искате още!

 

Top