Costa Deliziosa | Infocruises.BG | Круизен кораб Costa Deliziosa

Costa Deliziosa

 

COSTA DELIZIOSA

Кораб-близнак на Costa Luminosa, Costa Deliziosa има семпъл дизайн, който се навигира от пътниците. Тръгва на първото си пътешествие на 05.февруари 2010г, по време на което се провежда и церемонията по официалното кръщаване на кораба в Порт Рашид, ОАЕ на 23.февруари 2010г. Корабът е дълъг 292 метра и има общо тегло от 92 700 тона. Може да настани 2 828 гости и има 1 100 души екипаж.
Дизайнът на Costa Deliziosa е хибрид – съчетава най-добрите характеристики от стиловете на двата класа Vista и Spirit. Елегантният архитектурен стил и като цяло по-малките мащаби му позволяват лесно да преминава през Панамския канал, което от своя страна разкрива повече възможности за по-привлекателни, екзотични и интересни маршрути.

 

НАСТАНЯВАНЕ

Costa Deliziosa разполага с 16 дека за гости. Общият брой на каютите е 1 130, от които 662 са с балкон, 52 имат директен достъп до СПА-център, 106 са апартаменти. Гостите, също така могат да изберат, вътрешна, външна каюта, мини-апартамент, гранд-суит или панорамен апартамент.

 

БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

На борда има 4 ресторанат и 11 бара.
Най-големият ресторант се разпростира на 2 дека и предлага на гостите отличен изглед към океана. Разделен е на отделни по-малки зони, всяка с различна атмосфера.

 

УЕЛНЕС И СПОРТ

За пълноценната почивка на гостите се грижат луксозен СПА-център, разпростиращ се на 2 етажа, с фитнес център, басейн за тесалотерапия, сауна, турска баня, солариум с UVA-лъчи,. На борда на кораба има 5 джакузита, 3 басейна, 1 от които има прибиращ се стъклен покрив, което прави кораба подходящ за пътувания през зимата. Също така има мултифункционално спортно игрище и външна пътека за бягане.

 

ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Costa Deliziosa осигурява разнообразни развлечения за своите гости – нощен клуб, cigar lounge, библиотека, Formula 1 симулатор, 4D кино, казино, виртуална зала, детски басейн, шопинг-център, триетажна театрална зала и други.

 

Вижте информация и за други кораби на Costa ТУК.

Top