Costa Fascinosa | Infocruises.BG | Круизен кораб Costa Fascinosa

Costa Fascinosa

 

Costa Fascinosa

Корабът Costa Fascinosa е пуснат в екплоатация през 2012 г. и е оборудван с най-съвременните и модерни технологии. На борда могат да бъдат настанени 3780 пътници, обслужвани от 1300 човека екипаж. Корабът създава усещането, че влизате в замък и предлага луксозна и в същото време приятелска атмосфера.В интериора са използвани материали като мрамор, кристал, оникс, гипс,декорации с кристали на Swarovsky в различните зали, блестящи в различни цветове.В ресторанта на клуба декорацията е направена от скъпи мрамори и гранит, а мебелите са изработени от махагон. Обстановката представлява идеалната комбинация от луксозни стилове и съвременни технологии. На този кораб ще намерите 4D кино, превъзходен SPA център, голф – симулатор, симулатор на състезания Формула-1 и повече.
Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти, както и СПА каюти Samsara, които осигуряват привилегии като безплатни процедури, достъп до някои части на СПА центъра и безплатна консумация в ресторант за здравословна храна Samsara. Самите стандартни каюти също имат разделение на класове Classic и клас Premier, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.
За свободното време на вашите деца е на разположение невероятен басейн с пързалка, мини клуб, дискотека. Тук няма да имат време да скучаят!

На кораба има

-5 ресторанта; 13 бара
-2 открити басейна, 1 вътрешен в СПА центъра и детски басейн; 5 джакузита
-бягаща пътека на откритата палуба;козметичен салон; нощен клуб
-СПА център; фитнес център
-казино; Play Ground; театър; 4D кино
-голф симулатор; симулатор състезания Формула-1; мини клуб

Изхранване

Компанията Costa Cruises предлага на своите пътници богат избор от храна. Всички ястия са свежи и уникални. Тук можете да опитате кулинарни шедьоври от най-добрите готвачи. Дори сандвичи, салати, закуски придобиват нов вкус тук. Всеки обяд и вечеря се превръщат в цяло преживяване!
Ресторантът е отворен за свободна консумация между 19:00 и 22:00 часа. От 18:30 до 23:00 часа работи пицария, където можете да купите пица срещу допълнително заплащане – 4 евро. Тази цена включва цялостна пица и неограничен достъп до салатен бар + 1 десерт а ла карт. Можете да избирате от 14 вида пици.
* Пици се сервират на порции в бюфета безплатно до 17:30 часа.
На този круизен кораб се предлага „Midnight Surprise“ (бюфет за „нощни птици“), където се сервират канапета и леки закуски.
* Моля, имайте предвид, че когато бюфетът е затворен, автоматите с вода и сокове също са затворени.
Бутилирана вода може да бъде закупена срещу допълнително заплащане.

Развлечения

Costa Cruises знае как да направи вашата почивка незабравима! Тук ще откриете ярки емоции и невероятни приключения. Можете да играете виртуален голф или просто да се отпуснете в СПА центъра. 4D киното се намира на 3 палуби и привлича зрителите със специални ефекти.

 

Вижте информация и за други кораби на Costa ТУК.

Top