Costa Favolosa | Infocruises.BG | Круизен кораб Costa Favolosa

Costa Favolosa

 

Costa Favolosa

Costa Favolosa – корабът, чийто първи круиз се състоя през юли 2011 г., е голям луксозен кораб, на който можете направите круиз по Средиземно море. Стилът напомня на Италия и това се дължи отчасти на факта, че на борда персоналът е от Италия и частично от Филипините. Ето защо обстановката тук е непринудена и шумна. Представете си, че сте попаднали на едно необичайно и вълшебно място: замък,разположен на вода с хиляди стаи,обзаведени с изящна украса. Тук всеки се чувства щастлив, а от сутрин до вечер цари забавна атмосфера с много партита, игри и представления.Можете да слушате музика и просто да се забавлявате от сърце.

Корабът предлага настаняване в 20 ценови категории, които се различават по типа и подредбата на кабините. В апартаментите балконите са малки, но частни. Максималната заетост в каютите е 4 легла. На този кораб няма кабини с частичен изглед. Големите апартаменти са много просторни и разполагат с големи тераси и джакузи. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти, както и СПА каюти Samsara, които осигуряват привилегии като безплатни процедури, достъп до някои части на СПА центъра и безплатна консумация в ресторант за здравословна храна Samsara. Самите стандартни каюти също имат разделение на класове Classic и клас Premier, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

На кораба има 3 палуби, които са обзаведени с барове, ресторанти, обществени салони и други развлечения. Казиното е внушително и блестящо и ви очаква-игрални маси, рулетки, игрални автомати, игрални зали!

Круизът на борда на Коста Фаволоса е подходящ за тези, които обичат да се наслаждават на живота!
Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия може да опитате във всеки един от 5-те ресторанта на борда на Costa Favolosa. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 2 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню. Всяко ястие е направено от най-добрите съставки и се превръща в истински шедьовър. Фантастичен свят, в който Вие избирате най-малките подробности за пътуването си. Това не е ли приказка?Това е Коста Фаволоза – корабът, на който ще поискате да отидете за следващия си круиз!

Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза. С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.. Има също такаима два ресторанта за апартаментите тип Samsara.

На борда има 2 големи плувни басейна, които в случай на лошо време са покрити със стъклен покрив. Също така има детски басейн с различни пързалки! Децата са доволни от новия аквапарк,където има много интересни атракции.На откритата палуба са разположени места за слънчеви бани.
Коста Фаволоза блести като истински замък. Кристал, мрамор, оникс и гипс: ще бъдете изумени от елегантността на ценните материали и на всички детайли от декорацията. Светещи и преливащи ромбове ще ви зарадват в гигантски Atrium, безброй кристални декорации с кристали Swarovski ще завладеят въображението Ви в Парти салонът и украсения с мрамор и гранит ресторант на клуба ще ви позволи да се чувствате като крал.

Нова игрална зона PlayGround с 4D кино и най-новите видеоигри, включително и най-интересните игри за PlayStation, ще удивят въображението ви. Къде другаде може да се возите на спортен автомобил или мотоциклет или да усъвършенствате техниката си на голф,ако не на на най-добрите симулатори- Виртуален Голф и Гран При. И ако предпочитате по-спокоен спорт, предизвикайте приятелите си на въздушния хокей!

 

 

Вижте информация и за други кораби на Costa ТУК.

Top