Holland America - Eurodam

Holland America Eurodam

За кораба

Насладете се на вкусни деликатеси и прекрасни вина в обновения кораб Eurodam. Корабът е класически пример за вниманието на Holland America към архитектурата и дизайна. Той е елегантен и зрял. Голяма част от декора на Eurodam е кимване към холандското наследство и традициите на плаване от отминали години. Целият кораб е изпълнен с шедьоври на Рембранд и други холандски художници, както и карти на света и класически черно-бели снимки, изобразяващи круизи на Holland America Line през годините. 360-градусовата панорамна палуба разполага с традиционни шезлонги от дърво и карирани одеяла, които напомнят за романтиката на плаването от отминалите епохи.

Той е дълъг 285м, приема 2104 гости на своите 11 палуби.

Настаняване

Eurodam предлага на своите посетители:

Вътрешна каюта – В тези удобни каюти са включени две легла, които се превръщат в едно с плюшени матраци Euro-Top и множество други удобства.

Каюта с прозорец  – В тези удобни каюти са включени две легла, които се превръщат в едно с плюшени матраци Euro-Top, диван с прекрасна гледка навън.

Каюта с веранда – Изпълнени със светлина от прозорци от пода до тавана с изглед към веранда, тези каюти включват кът за сядане, две легла, конвертируеми в едно легло и вана с първокласни масажни душове.

Vista Suite апартаменти – С веранда, облицована с дърво, прозорци от пода до тавана и удобна зона за сядане, тези удобни апартаменти са изпълнени със светлина. Те включват две легла, конвертируеми в едно легло, душ, мини бар и хладилник.

Signature Suite апартаменти – Тези големи, удобни апартаменти разполагат с просторна зона за сядане с прозорци от пода до тавана с изглед към частна веранда, две легла, конвертируеми в едно легло и едно легло за един човек. Банята включва двойна мивка, вана и душ и допълнителна душ кабина.

Neptune & Pinnacle Suite апартаменти – С прозорци от пода до тавана с изглед към частна веранда, тези просторни апартаменти са заляти със светлина. Те разполагат с голяма зона за сядане и две легла, конвертируеми в едно голямо легло, двойна мивка, вана и душ, както и допълнителна душ кабина. Удобствата включват използване на изключителния салон на Нептун, частен портиер и още безплатни услуги.

Отдих и развлечения

По време на лежерен ден в морето, малко места ви помагат да се освежите, релаксирате и подмладите като Greenhouse Spa & Salon. В СПА центъра поглезете кожата си с процедури за лице, включващи първокласни, естествени съставки. Подхранвайте тялото си също с масажни процедури, използващи масажни техники от цял свят.

Програмата за младежки дейности на Holland America Line, Club HAL, предлага редица забавни събития за деца и тийнейджъри на възраст 3-17 години, които се наглеждат от служители на пълен работен ден, професионално обучени. Те ще имат възможност да се присъединят към други деца на тяхната възраст за изучаване на изкуства и занаяти, спорт, състезания и видеоигри.

Ресторанти, бюфет, барове

За елегантна закуска, небрежен обяд или незабравима вечеря с много ястия, The Dining Room е вашата дестинация. Обогатете пътуването си с богата селекция от вина, внимателно подбрани от нашия уредник за вино, световноизвестният винен критик Джеймс Суклинг. А за една наистина прекрасна вечер заповядайте в B.B. King’s Blues Club.

Изберете своя маршрут с Eurodam днес за едно по-различно преживяване утре.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top