MSC Bellissima | Infocruises.BG | Круизен кораб MSC Bellissima

MSC Bellissima

 

MSC Bellissima

MSC Bellissima ще предложи огромен набор от функции, които да съперничат на кораба, MSC Meraviglia. На първо място, иновативната технология MSC for Me осигурява подобрено преживяване на борда, свързвайки ви с вашите познати на кораба, екипажа и самия кораб. Двуетажната вътрешна алея се отличава с грандиозен 80-метров LED купол и има места за пазаруване, ядене и пиене. На разположение са 20 бара и 10 ресторанта, включително специализирани ресторанти. За развлечения можете да се насладите на 2 чисто нови шоута на Cirque du Soleil, предназначени специално за MSC Bellissima, и да се отпуснете в тематичния воден парк – оазис за деца и семейства.

Изберете от голямо разнообразие от елегантни помещения за настаняване, включително семейни опции, дуплекс суити със собствена хидромасажна вана и по-висок коефициент на балкони с морски изглед от всеки круизен кораб.

Насладете се на ексклузивни предавания от световна класа, изпълнявани в иновативни места като Carousel Lounge и многофункционалния караоке бар, комедиен клуб, TV Studio & Bar. По-младите гости могат да се възползват от супермаркетния парк и спортен център, за да играят спорт и игри през деня, парти и танци вечер. И цялото семейство може да се наслади на часове забавление в един от най-сложните и вълнуващи водни паркове в морето.

 

 

Вижте информация и за други кораби на MSC ТУК.

Top