MSC Divina | Infocruises.BG | Круизен кораб MSC Divina

MSC Divina

MSC Divina

Вдъхновена от София Лорен, MSC Divina ви носи цялата елегантност и блясък на златната ера на круизните линии по нов екологичен начин. На борда ще откриете всеки съвременен комфорт, разнообразие от спортове, развлекателни съоръжения и забавления от световна класа, включително детски и тийнейджърски клубове, за да се гарантира, че всички са щастливи.

Със стил, лукс и внимание към детайла, MSC Divina се гордее с истински каменен площад, казино Венециано и театър с размерите на Бродуей. От елегантните стълбища на Swarovski Crystal до басейна на „безкрайността“, които се простират безпроблемно в морето, MSC Divina е несъмнително бляскава.

Опитайте автентичните ястия на Eataly. Открийте ексклузивния кораб в кораб, който е MSC Yacht Club с иконом, със специално поръчани произведения на изкуството и Royal Sophia Loren Royal Suite на палубата 16, предназначени за и с помощта на самата г-жа Лорен, там са зашеметяващи снимки на най-запомнящите се роли и дори реплика на тоалетката, за да могат гостите да се подготвят със стил.

Голяма част от професионалните масажи и процедури очакват в примамливия MSC Aurea Spa, както и слънчевият тоалетен Top 18 с прекрасно палубно пространство, зашеметяващ изглед към морето, спа обслужване и бар меню с безплатни плодови шишчета.

С толкова много разнообразие, всеки ден от вашия круиз ще ви отведе на едно ново пътешествие на открито, пътувайки на борда на MSC Divina, живеейки в средиземноморски стил и наслаждавайки се на всеки миг докрай, докато пътувате до най-красивите места на земята.

 

Вижте информация и за други кораби на MSC ТУК.

Top