MSC Fantasia - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България

MSC Fantasia

ЗА КОРАБА

MSC Fantasia не е фантазия, а е истинска реалност. Той е стилен и екологичен кораб, който балансира топлината и комфорта на средиземноморската атмосфера с авангарден дизайн. Дължината му е 333.33 м, има 18 палуби, 3,959 пасажери могат да бъдат настанени, а екипажът му е 1,313 човека.

В сърцето му ще намерите истински каменен площад, в комплект с еспресо бар, сервиращ прясно изпечени сладкиши. Насладете се на атмосферата на тематичните дизайнерски салони с гурме специалитети и разнообразни забавления, включително пиано бар, джаз бар и Sports Bar с видеоигри и прожекции на живо. Ресторантите предлагат незабравимо преживяване за хранене, от великия Il Cerchio d’Oro и интимния “Червено кадифе“ с истински полилеи със стъкло от Мурано.

Има богата гама от спортни съоръжения – от тенис, баскетбол, мини голф, писта за джогинг и фитнес зала до комплекса на басейн Aqua Park, вълнуващ симулатор на Формула 1 и 4D кино.

Настаняване

Корабът има 1.637 каюти. Гостите му могат да избират между вътрешни и външни кабини; фамилни апартаменти, каюти с изглед към океана, делукс кабини, снабдени с вана, и други.
Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

На кораба има разнообразни места за отдих, релакс, развлечения, забавления и спорт.

Отдих и развлечения

По време на своя круиз винаги ще имате богат избор от възможности за развлечения и дейности, провеждащи се през деня, вечерта и нощта, от спектакли в стил Бродуей в елегантния театър и бляскави нощи в казиното до високотехнологични трепети в 4D киното или симулатор на Формула 1 в пълен размер.

Ресторанти, бюфет, барове

MSC Fantasia има 5 ресторанта, 13 бара и около 40 други места за забавление, отдих, спорт, пазаруване за деца и възрастни. Ресторантите предлагат незабравими преживявания за хранене, където ще се насладите на разнообразна кухня и вкусове. Насладете се на атмосферата на тематичните салони, включително пиано бар, джаз бар и спортен бар с видеоигри и прожекции на събитията на живо. На всичкото отгоре гостите на MSC Yacht Club могат да видят  панорамната гледка във фоайето на Top Sail.

Едно истинско приключени в средиземоморски стил ви очаква тук на MSC Fantasia. Още ли се чудите или вече стягате багажа?

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top