MSC GRANDIOSA - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България
 

MSC Grandiosa

ЗА КОРАБА

MSC Grandiosa е пуснат във вода през януари 2019. С тегло от 180 000т., той е дълъг 322 метра, широк 43 метра и висок 65 метра и разполага с 19 палуби, на които може да побере повече от 6000 пътници.

ПО-СЪВЪРШЕНА…

MSC Grandiosa предлага още повече публично пространство от своите „сестри-кораби“, наред с редица вълнуващи иновации. Необикновеният дизайн, голямото разнообразие от удобства и забавления правят този кораб идеален за цялото семейство.
В сърцето на MSC Grandiosa е спиращия дъха вътрешен булевард, покрит с драматичен LED купол. Тук ще откриете страхотни възможности за шопинг, голямо и приветливо френско бистро и още много вълнуващи пространства.

НАСТАНЯВАНЕ

Корабът разполага с 2421 каюти и предлага изключително разнообразие за настаняване. Гостите могат да избират настаняване във вътрешни каюти, каюти с прозорец, сдвоени апартаменти или гранд апаратаменти с частно джакузи и най-високия стандарт каюти с балкони от всеки друг круизен кораб.
Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня с душ и сешоар, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

НОВОВЪВЕДЕНИЯ

MSC Grandiosa представя няколко нововъведения включително ресторант Il Campo restaurant за пасажерите избрали „Aurea Experience,
две нови шоу програми на Цирк дьо Солейл „Космос – Пътешествеие до невероятното“ и „Exentricks“, както и най-голямото шопинг пространство на круизен кораб. Сред новите магазини е и магазин MSC Foundation, чиито приходи се даряват на организацията за морска защита.

Друго нововъведение е „Degas Danse Dessin“ – изложба от 26 оригинални творби от френския импресионист Edgar Degas. Инсталацията също дава на пасажерите възможността да разберат историята и техниките на твореца чрез интерактивни видео коментари. Картините се прожектират върху купола по цял ден, заедно със специално шоу програми със сменащи се кадри три пъти всеки ден.

БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

Избор от 11 ресторанта и 20 бара обещава нещо специално за всеки вкус. Измежду тях са специализираните ресторанти HOLA! Тапас бар, Jean-Philippe Maury шоколатерия и шоколадов бар, както и новия френски ресторант l’Atelier Bistrot. Той е представен за първи път на MSC Bellissima и е проектиран така че да представи атмосферата на традиционна парижко заведение.

MSC YACHT CLUB

Открийте кораб в кораба. Място, където можете да вкусите ексклузивност и уединение в света на избора. Където можете да се потопите в лукса на частния клуб, докато се наслаждавате и на хиляди възможности за отдих и забаления достъпни и за всички останали накораба.
Добре дошли в MSC Yacht Club, круизно преживяване като никое друго.

MSC Aurea Spa

MSC Aurea Spa на MSC Grandiosa е луксозно балинезийско спа, което предлага релаксиращи процедури за ревитализиране на тялото и душата. Допълнете и термалната зона, салона за красота и манюкур и MSC Aurea Spa ще ви разглези от глава до пети.

ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Насладете се на шоу-програми от световен клас, изпълнявани в иновативни пространства като the Carousel Lounge, караоке-бара, комедийния клуб, ТВ студио и бар. По-малките гости могат да се възползват от увеселителния парк и спортния център, където да спортуват и играят през деня и да танцуват и купонясвят вечерта.

POLAR AQUAPARK

Eдин от най-заплетените и вълнуващи аквапаркове на кораб, с три извити пързалки, „Хималайски мост“ и избор от басейни и дейсности за всякакви възрасти, така че цялото семейство може да се забавлява с часове.

F1 Симулатор

За младите и младите по душа, две състезателни коли с виртуална реалност се надпреварват една до друга в съревнование, което кара сърцата да бият учестено.

Боулинг алея

За първи път на море, боулинг алея, където можеш да предизвикаш приятели и семейство.

ФАМИЛНИ ЗАБАВЛЕНИЯ

700 квадратни метра за деца, 60 нови костюма за персонала, 10 нови дейстности за деца и тинейджъри, 4 нови талисмана, 7 стаи (baby club CHICCO, миниклуб LEGO, джуниър клуб LEGO, младежки клуб, тинейджърски клуб, Webstar room и Doremi lab

Клубове по интереси

Baby Club

Предназначен за деца между 1 и 3 години, клубът предлага занимателни игри и дейности, съобразени с тяхната възраст и разработени в партньорство с Chicco® и .

Mini and Juniors clubs

Децата между 3 и 11 години могат да вземат участие в разнообразни занимателни дейности със сътрудничеството на LEGO® .
които са осигурили не само своите строителни комплекти, но и специализиран LEGO ден за най-запалените любители на компанията.

Teens clubs

MSC Grandiosa предлага 2 клуба за тийнейджъри – на възраст между 12 и 14г и друг за тези между 15 и 17 години. Като допълнение, специализираната зона само за тийнейджъри, играе ролята на кино салон, игрална зала и дискотека, като по този начин предлага 24-часови забавления.

ИНОВАТИВНОСТ

Навсякъде, MSC Grandiosa представя висока технология с широки интерактивни екрани, програмирани с повече информаци и разположени навсякъде на кораба, повишени способности за Zoe, гласовият асистент във всяка каюта.

Тези кораби също са едни от най-усъвършенстваните технологични плавателни съдове, позволяващи на пътниците да подобрят своите круизни преживявания чрез гривните „RFID“, които функционират като бордови зарядни карти и кабинни ключове.

Мобилното приложение MSC for Me позволява на пътниците да видят дневния график на кораба, както и всичко, което са резервирали.

Описван от компанията като един от най-напредналите кораби в посока опазване на околна среда, корабът представя SCR – селективна каталитична редукция и следващо поколение системи за обработване на отпадни води, които да минимазират влиянието върху околната среда.

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top