MSC Lirica - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България

MSC Lirica

ЗА КОРАБА

MSC Lirica е пуснат по във вода през август 2002. С тегло от 66 000 тона, той разполага с 13 палуби и капацитет от 2700 пътници. Корабът е реновиран през 2015 г.

Корабът предлага отличаващо се круизно преживяване, съчетано с елегантност, комфорт и гостоприемство. Атмосфера, пропита с чувство на релаксираща просторност, с изключителни гледки към безкрайния океан. Модернизъм и традиция се сливат на този екологичен кораб.

НАСТАНЯВАНЕ

Корабът разполага с 992 каюти и предлага настаняване във вътрешни, каюти с прозорец, каюти с балкон и апартаменти. Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня с душ и сешоар, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

НОВОВЪВЕДЕНИЯ

След реновацията на борда са добавени нови просторни каюти с балкони, в които гостите да се наслаждават на страхотни панорамни гледки. Рестотантът и зоната на бюфет са разширени за още по-голямо разнообразие от кулинарни вкусотии.
Добавени са нови 319 кв.м., които да бъдат запълнени от музика и танци. С помощта на партньорите Chicco, LEGO® and Namco® са създадени чудесни нови игрални зони за деца на всички възрасти, започвайки от вълнуващия Spray Park.
С цел още много възможности за релакс, зоната MSC Aurea Spa беше увеличена с повече място за масажи.

БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

Корабът предлага избор от 5 ресторанта и 5 бара: L’Atmosphere, The Beverly Hills Bar, The Coffee Corner, Lord Nelson Pub, La Canzone del Mare Bar.

ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Корабът предлага различни възможности за забавления за малки и големи. Част от тях са вечерните шоу програми в театър Broadway, голф игрище, игри виртуална реалност, казино Las Vegas, басейни, вълнуващия Spray Park.

Клубове по интереси

Baby Club

Предназначен за деца между 1 и 3 години, клубът предлага занимателни игри и дейности, съобразени с тяхната възраст и разработени в партньорство с Chicco®.

Mini and Juniors clubs

Децата между 3 и 11 години могат да вземат участие в разнообразни занимателни дейности със сътрудничеството на LEGO®, които са осигурили не само своите строителни комплекти, но и специализиран LEGO ден за най-запалените любители на компанията.

Teens clubs

MSC Lirica предлага клуб за тийнейджъри – на възраст между 12 и 14г и друг за тези между 15 и 17 години.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук:  https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top