MSC Meraviglia | Infocruises.Bg | Круизни пакети с водач и включени полети

MSC Meraviglia

 

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia или Английското чудо е построен през 2017 година и с неговите 167,600 бруто тона може да побере 5,700 пътници.Корабът е от ново поколение и на площ от 33 000 квадратни метра предлага уникални екстри за почивка, супер изискан лукс настаняване и ресторанти, и не на последно място невероятни забавления.

Технологии и иновативност

Комбинацията от най-съвременни технологии, любов към морето, иновативен дизайн, изключителни удобства и комфорт правят новото бижу MSC Meraviglia кораб с огромно превъзходство.
Препоръчва се за тези, които искат разнообразие, развлечения и колоритен живот на борда. Също така семействата ще прекарат приятно време на борда. Пътуването с MSC Meraviglia е истинско морско приключение.

Настаняване

Всичките 2250 каюта на MSC Meraviglia са обзаведени с модерен дизайн, оборудвани с баня (душ и WC), мини бар, сейф и климатик. Стандартните кабини имат площ от 15 до 18 квадратни метра (вътрешни и външни с изглед към морето), 19 квадратни метра (вътрешна кабина с балкон) и 28-38 квадратни метра (апартамент с балкон).
MSC Meraviglia разполага с кабини за семейства, които пътуват заедно.
Тази нова концепция позволява до 3 отделни помещения с капацитет до 10 пътници да бъдат свързани помежду си.

MSC Yacht Club

Гостите могат да се насладят на ново ниво на лукс с усъвършенствания MSC Yacht Club, изцяло самостоятелен с ресторанти, солариум със собствен басейн, самостоятелен салон и очарователни суити със собствени хидромасажни вани.

Хранене

С добра храна, широка гама от дейности и спорт, комфортни кабини и много възможности за развлечение можете да прекарате прекрасни дни на борда на MSC Meraviglia.

Основните ресторанти L’Olivio d’oro, L’Olive dorée и ресторант Waves предлагат изискана комбинация от прясно приготвена средиземноморска кухня и интернационални специалитети в елегантна обстановка.

Бутиковият ресторант Marketplace е алтернатива на основните ресторанти и е отварен 20 часа на ден. Освен това гостите могат да се насладят на азиатски специалитети в грил-бар Kaito Teppanyaki, както и в суши бар Kaito . Американски деликатеси очакат гостите в Cutters Cut.

Удобства на кораба

Авангардният MSC Meraviglia е оборудван с изключителни удобства, които го правят идеален за плаване през лятото и зимата, включително безкрайни възможности за хранене и избор на развлечения, зашеметяващи панорамни гледки, голям театър и грандиозен увеселителен парк, свързани с открит аква парк. както и триетажна интериорна алея.

Живописната горна палуба включва търговската зона на кораба (с безмитни бутици и магазини), различни барове, специализирани ресторанти, живописни улични развлечения,голям брой места за сядане.

Цялата площ е покрита с огромен LED таван, който изглежда като цифрово небе, на което оживява цялата небесна шир с вдъхновяващи гледки, изгреви, залези и звездно нощно небе. Друго събитие е сътрудничеството с Cirque du Soleil. Гостите са очаровани от уникалното и нетрадиционно шоу.

 

Вижте информация и за други кораби на MSC ТУК.

Top