MSC Opera - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България

MSC Opera

ЗА КОРАБА

Дори преди MSC Opera да отплава, стъпването на борда е като тръгване на пътешествие. Със своя впечатляващ набор от нови удобства, корабът може да задоволи всяка нужда. Дължината му е 274,9м, има 13 палуби, 2.679 пасажери могат да бъдат настанени.

Добавени са просторни нови каюти с балкони с превъзходна панорамна гледка. Разширени са зоните за ресторанти и бюфети, за да се сервират още по-голямо разнообразие от кулинарни лакомства. Добавени са 319 м2 площ, която ще запълним с музика и танци. Има страхотни нови зони за игра за деца от всички възрасти, започвайки от вълнуващ Spray Park, пълен със забавни водни функции. За да се предложат още повече места за релакс, се подобри пищния MSC Aurea Spa с повече място за масажи.

Всичко това е само малка част от това, което може да предложи MSC OPERA. Има цял един нов свят от преживявания, които трябва да откриете на борда.

Настаняване

Корабът има 1.075 каюти. Гостите му могат да избират между вътрешни и външни кабини; фамилни апартаменти, каюти с изглед към океана, делукс кабини, снабдени с вана, и други.
Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

На кораба има разнообразни места за отдих, релакс, развлечения, забавления и спорт.

Отдих и развлечения

На борда на MSC Opera, това е като кацане в модерен и добре поддържан ваканционен хотел: добра храна, богата гама от спортове, удобни каюти и много възможности за забавление. На борда има много начини да прекарате дните си. Гостите, които търсят активни предизвикателства или релакс, са в добри ръце в големия фитнес и СПА зона с джакузи, парна баня и много други. По време на последната модернизация корабът беше оборудван с интерактивен воден парк за деца, а другите детски зони бяха модернизирани в сътрудничество с марките Chicco и LEGO. Така дори малките ще имат незабравимо време на борда. За тези, които обичат да танцуват и празнуват, има дискотека на борда, където могат да танцуват нощта.

Ресторанти, бюфет, барове

MSC Opera има два страхотни ресторанта, La Caravella и L’Approdo, както и ресторант на открито, Il Patio. За бърз обяд се препоръчва кафенето La Vele. След обновяването бюфетът е отворен 20 часа на ден. В MSC Opera има бар или салон, който да отговаря на всяко ваше настроение. Така че винаги има къде да изпиете едно превъзходно капучино, освежаващ плодов коктейл, чаша вино или вечерен коктейл.

Изисканият стил и внимание към детайла превръщат MSC Opera в круизен кораб, на който наистина ти идва да запееш!

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top