MSC Poesia - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България
 

MSC Poesia

ЗА КОРАБА

MSC Poesia е иновативен круизен кораб с елегантен стил, който съчетава традицията с креативни дизайни. Качвайки се на борда, ще влезете в света на комфорта, от зрелищния водопад до Дзен градината, автентичния Японски суши бар и богатия MSC Aurea Spa център.
Пуснат във вода през 2008 г. С тегло от 93 000 тона, той разполага с 16 палуби и капацитет от 3 200 пътници.

НАСТАНЯВАНЕ

Корабът разполага с 1270 каюти и предлага настаняване във вътрешни, каюти с прозорец, каюти с балкон и апартаменти. Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня с душ и сешоар, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

Корабът предлага избор от 4 ресторанта. Гурме кухнята на борда предлага специалитети от целия свят, но запазва Средиземноморското си сърце, вкоренено дълбоко в ценностите на италианската кухня. Всяко ястие е приготвено с грижа от квалифицираните готвачи.

Разнообразните барове предлагат освежаваща оригиналност и автентичност, от бара за дегустация на вино Grappolo d’Oro до коктейл бар Mojito и луксозния дизайн на The Zebra Bar и други.

ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

На борда ще откриете много спортни и фитнес дейсноти, включително баскетболно игрище, тенис игрище, shuffleboard, миниголф.Деца и тинейджъри могат да се възползват от клубове и партита, игралния център на тема Каменния век и Динозаври, видео игри и дискотека.На борда ще откриете още 3 плувни басейна, 4 джакузита и 1 огромен кино екран край басейна.

MSC AUREA SPA

Центърът предлага сауна и божествени масажи, с които да поглезите вашето тяло и ум. Перфектното място да се отпуснете. Без значение дали ще бъде семейна почивка, луксозно удоволствие или романтично бягство, MSC Poesia е кораб, който предлага истински вдъхновяващо круизно преживяване.

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top