MSC Preziosa | Infocruises.BG | Круизен кораб MSC Preziosa

MSC Preziosa

 

MSC Preziosa

Луксозен круиз по целия свят на еко кораба MSC Preziosa, в който ще се наслаждавате на удоволствията от средиземноморския начин на живот.

Класическият дизайн и детайлното изработване на кораба включва истинска каменна площадка и невероятни екстри, като вълнообразни стълбища от Swarovski кристали и магичен „безкраен“ басейн.

Уникалните процедури на MSC Aurea Spa, разтоварят напрежението, а уединеният лукс на MSC Yacht Club предлага достъп до привилегированите пауби на кораба, включващи пълен набор от казино игри и театър. Открийте изключителните възможности на MSC Preziosa, като вкусната Eataly бавна хранителна гастрономия, слънчевата тераса само за възрастни, пълна със спа процедури и Tiki бар за деца и тийнейджъри.

От забавленията и игрите на детския аквапарк Doremi Castle, до Vertigo, най-дългата еднократна ездач водната пързалка на моретата, присъдена „Най-добър за иновации“ от Cruise International през 2013 г., корабът има всички забавления, за деца и тийнейджъри.

Ресторантът Galaxy с открита кухня се слави с вкусна целодневна трапезария и панорамна дискотека, която поддържа ритъма до късно, за да се забавлявате вечер.

Има всичко това и още много на круизната линия на MSC Preziosa, живеейки в средиземноморски стил, наслаждавайки се на всеки миг , докато пътувате до най-красивите места на земята.

 

Вижте информация и за други кораби на MSC ТУК.

Top