MSC Seashore - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България

MSC Seashore

ЗА КОРАБА

Еволюция на MSC Seaside and MSC Seaview, MSC Seashore е с 16 метра по-дълъг (339 м) и има още по-големи ресторанти, казина, шопинг и зона за забавления. Той също разполага с 19 палуби, но с нови пространства и по-мощни двигатели.
Иновативната технология MSC for Me също предоставя подобрено крузно преживяване. Гостите на борда на MSC Seashore ще имат възможността да се възползват от първия дигитален круизен асистент – Зои.

С тегло от близо 170 000т., приблизителната му стойност се оценява на около 900 милиона евро. Капацитетът на кораба е 5600 пасажера.

НАСТАНЯВАНЕ

Корабът разполага с 2270 каюти, които предлагат богат избор. Гостите могат да избират настаняване във вътрешни каюти, каюти с прозорец, апартаменти, гранд апаратаменти с частно джакузи и каюти за MSC Yacht club.
Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня с душ и сешоар, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон. изключително разнообразие за настаняване.

БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ

Избор от вътрешни и външни ресторанти и барове
Чисто нов ресторант ще бъде представен на гостите, резервирали категория Ауреа и допълнителнен основен ресторант. Ще има нова локация за специализираните ресторанти на палуба 8, след като бюфетът се мести на палуба 16. Новото разположение на специализираните ресторанти на открито позволява на гостите да се наслаждават на гледка към морето докато се хранят.

Корабът разполага с 20 разпилични бара.

ОТДИХ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ

MSC Seashore предлага безкрайно забавление за цялото семейство и много красиво проектирани места за забавление.
Зашеметяващ нов театър, стилен комедиен клуб и чисто нов салон за отдих под басейна.

Нов интерактивен аквапарк

Предложенията за семейството бяха увеличени с още по-голямо пространсво за деца, както и новия аквапарк.
MSC Seashore предлага един от най-големите и интерактивни водни атракции на море.

Театър

Зашеметяващия високо технологичен театър е идеално място, където да се любувате на вълнуващи шоу прорами в Бродуей стил и разнообразна програма всяка вечер от вашия круиз.

Вълнуващи преживявания
Насладете се на 5D Cinema, рафтинг симулатор, VR лабиринт и Formula 1 състезателни коли с виртуална реалност се надпреварват една до друга в съревнование, което кара сърцата да бият учестено.

MSC YACHT CLUB

Открийте кораб в кораба. Място, където можете да вкусите ексклузивност и уединение в света на избора. Където можете да се потопите в лукса на частния клуб, докато се наслаждавате и на хиляди възможности за отдих и забаления достъпни и за всички останали накораба.
Добре дошли в MSC Yacht Club, круизно преживяване като никое друго.

MSC Aurea Spa

MSC Aurea Spa на MSC Seashore е луксозно балинезийско спа, което предлага релаксиращи процедури за ревитализиране на тялото и душата. Допълнете и термалната зона, салона за красота и манюкур и MSC Aurea Spa ще ви разглези от глава до пети.

ЗА ДЕЦАТА

Baby Club
Предназначен за деца между 1 и 3 години, клубът предлага занимателни игри и дейности, съобразени с тяхната възраст и разработени в партньорство с Chicco®.

Mini and Juniors clubs
Децата между 3 и 11 години могат да вземат участие в разнообразни занимателни дейности със сътрудничеството на LEGO®, .
които са осигурили не само своите строителни комплекти, но и специализиран LEGO ден за най-запалените любители на компанията.

Teens clubs
MSC Seashore предлага 2 клуба за тийнейджъри – на възраст между 12 и 14г и друг за тези между 15 и 17 години. Като допълнение, специализираната зона само за тийнейджъри, играе ролята на кино салон, игрална зала и дискотека, като по този начин предлага 24-часови забавления.

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top