MSC Seaview | Infocruises.BG | Круизни пакети с водач

MSC Seaview

MSC Seaview

MSC Seaview, пуснат във вода през юни 2018 г., е втория от морския клас кораби на MSC. 160 000 тона и с 4132 пътници, Seaview предлага всичко, представено от предшественика си MSC Seaside: 20 бара и салона, азиатската кухня на известния готвач на Roy Yamaguchi (заедно с още девет ресторанта), седем уникални продуцентски представления, боулинг и 4D кино, воден парк с пет водни пързалки и игрище за детски въжета и блестящ атриум, украсен с хром и стълбища от кристали Сваровски.

С тегло от 154 000т., той е дълъг 323метра, широк 41 метра и висок 72 метра, а приблизителната му стойност се оценява на около 700 милиона евро. Корабът разполага с 18 палуби, екипажът говори испански, италиянски, английски, португалски, френски и немски.

 

НАСТАНЯВАНЕ

Известен като корабът, който следва слънцето – MSC SEAVIEW предлага на своите гости просторни и удобни кабини, 360° крайбрежна алея за разходки, заобиколена от стъклени парапети, която обхваща целия кораб; плажни апартаменти, модерна зона за отдих с множество открити барове, ресторанти и бутици, атриум, простиращ се на четири палуби, обграден със стъклени стени.

Корабът предлага 2067 кабини за гости, , 759 кабини за екипаж и 43 500 квадратни метра публично пространство.
гостите на кораба могат да избират между вътрешни и външни кабини; фамилни апартаменти, подходящи и за настаняване на групи между 6 и 10 души; каюти с изглед към океана, делукс кабини, снабдени с джакузи, и други.
Каютите разполагат с двойни легла, гардероб, собствена баня с душ и вана, климатик, мини-бар, сейф, интерактивна телевизия, телефон.

Нововъведения на борда

Морският клас кораби има най-голямото съотношение на открито спрямо закрито пространство от всеки друг кораб във флота на MSC. Круизната компания е заявила, че целта й е да приближи пътниците до морето чрез елементи като бордюр, трапезария с алуминиеви врати, стъклени асансьори с наклонени на кърмата стъкла, специална платформа за наблюдение със стъклена дъска, много развлечения на открито, включително три басейна и водни пързалки .

 

MSC Yacht Club

Членовете на MSC Yacht Club могат да се насладят на кораб в кораба – с изключително просторни кабини с отделна всекидневна, джакузи, частен балкон,собствен иконом и портиер, all-inclusive частен ресторант с богат избор от гурме специалитети, неограничен брой напитки; ексклузивен достъп до The One Sun Deck и Top Sail Lounge; Aurea SPA и възможност за частни посещения на престижните бутици на борда на кораба, в извън работно време.

Грижите за членовете на MSC Yacht Club не спират дотук – те могат да се насладят както на всички предлагани брегови екскурзии и турове в водач, така и да моделират преживяванията си според собствените си предпочитания.

Отдих и развлечения

МSC SEAVIEW предлага на своите гости безкрайни развлечения, подходящи за цялото семейство. За тях се грижат две пълноразмерни зали за боулинг; отделен фамилен ресторант, високо технологичен театрален салон, многоетажен аквапарк, четири басейна, библиотека, нощен клуб, фитнес зала,

За своите на-малки гости, корабът предалага специална AquaPlayTM зона и разноцветни игрални площадки, изградени в колаборация с LEGO® and Chicco®.

Forest Adventure Park

Аквапаркът разполага с цели 5 вида водни пързалки, което го превръща в една от най-интерактивните водни атракции по море. В тях се включват и две състезателни пързалки с прозрачни ръкави, разпростиращи се от двете страни на самия кораб, както и 112 метрова пързалка със светлини и музика, която се спуска както в единичен, така и в двоен ръкав.

Клубове по интереси

Baby Club
Предназначен за деца между 1 и 3 години, клубът предлага занимателни игри и дейности, съобразени с тяхната възраст и разработени в партньорство с Chicco®.

Mini and Juniors clubs
Децата между 3 и 11 години могат да вземат участие в разнообразни занимателни дейности със сътрудничеството на LEGO®, .
които са осигурили не само своите строителни комплекти, но и специализиран LEGO ден за най-запалените любители на компанията.

Teens clubs
MSC SEAVIEW предлага 2 клуба за тийнейджъри – на възраст между 12 и 14г и друг за тези между 15 и 17 години. Като допълнение, специализираната зона само за тийнейджъри, играе ролята на кино салон, игрална зала и дискотека, като по този начин предлага 24-часови забавления.

Барове и ресторанти

Корабът предлага 10 ресторанта и 19 бара измежду които :
средиземноморска кухня, международни специалитети,
пан-азиатските ястия на шеф Рой Ямагучи, комбинираща неговото японско наследство и любовта му към пресните съставки, рибни ресторанти, стекхаус, Teppanyaki ресторант, френско ателие-бистро; фамилен бюфет; шоколадов бар, джелато бар и сладкарница, seaside lounge, предлагащ забележителни гледки към морето, клуб, коктейл-бар, шампанско-бар, спортен бар, СПА- и панорамен бар, с открит басейн.

Технологичност

Тези кораби също са едни от най-усъвършенстваните технологични плавателни съдове, позволяващи на пътниците да подобрят своите круизни преживявания чрез гривните „MSC for Me„, които функционират като бордови зарядни карти и кабинни ключове.
Освен това те могат да се използват за проследяване на деца, на които автоматично се дават гривни, когато се качат на борда.
Пътниците могат да заредят предпочитаните услуги в гривните онлайн,  за да си създадат по-безпроблемно персонализирано преживяване. Тези предложения са с инсталирано мобилното приложение MSC for Me, което позволява на пътниците да видят дневния график на кораба, както и всичко, което са резервирали.

Нещата, с които Seaview се отличава от сестра си, са минимални. Най-голямата разлика обаче е, че ресторантът Ocean Cay (който също привнася авангард на борда) вече има партньорство с главния готвач на „Мишелин“ Рамон Фрейша, който е използвал знанията си за морските дарове и испанската кухня, за да създаде ново меню за заведенията за хранене.

Като цяло, настроението на борда е елегантно и тържествено. Големите количества хром и кристал осигуряват изисканост, която привнася тържественост в официалните вечери. Но това е балансирано от елементи като впечатляващата аркада, две места на Venchi, продаващи шоколад и сладолед, нощни изпълнения на жонгльори с шапки и танцуващи жени,  дискотека, наречена Гаражния клуб, а пътниците танцуват до изгрев слънце.

ПЛАН НА КОРАБА

 

 

Вижте информация и за други кораби на MSC ТУК.

Top