MSC Virtuosa - InfoCruises.BG | Организирани круизи с полети от България

MSC Virtuosa

ЗА КОРАБА

Името на MSC Virtuosa идва от думата виртуоз, което означава някой, който е високо квалифициран във някоя област и затова MSC Virtuosa е кръстен, за да отдаде почит на умението на архитектите на MSC Cruises и партньорите в Les Chantiers de l’Atlantique, които проектираха и построиха този иновативен клас кораби. Този нов круизен кораб е един от двата най-големи във флота на MSC Cruises, заедно със сестринския й кораб MSC Grandiosa, който може да се похвали с впечатляващ набор от удобства, които са в перфектна хармония, за да осигурят върховното изживяване на круиз. Две чисто нови шоута на Cirque du Soleil и първият хуманоиден роботизиран барман в морето са само няколко от нововъведенията на борда на MSC Virtuosa, един от най-модерните кораби в морето.

Корабът е пуснат 2019г, има 19 палуби и може да побере 6,334 пасажери. Дължината му е 331м.

Настаняване

Тук има 2017 каюти. Изберете от голямото разнообразие от елегантни помещения за настаняване, включително семейни апартаменти, делукс апартаменти със собствена хидромасажна вана и най-много на брой балконски каюти с изглед към морето от всеки друг кораб.

Отдих и развлечения

Насладете се на ексклузивни шоута от световна класа, изпълнявани в иновативните места като Carousel Lounge и многофункционалния караоке бар, комедиен клуб, телевизионно студио и бар. По-малките гости могат да се възползват от супер увеселителния парк и спортен център, за да играят спорт и игри през деня и да танцуват вечер. И цялото семейство може да се наслаждава на часове забавление в един от най-вълнуващите водни атракциони в морето.

Два пъти всяка вечер, шест нощи седмично, гостите на MSC Virtuosa имат уникалната възможност да видят две оригинални представления от Cirque du Soleil, световен лидер в областта на артистичните развлечения на живо, и да се насладят на превъзходно кулинарно изживяване в същото бляскаво място.

Le Grand Théâtre има 945 места и 1.000 м2. Гостите могат да се насладят на изпълнения на живо всяка вечер с 3 представления на вечер.

Ресторанти, бюфет, барове

Избор от 11 места за хранене обещава нещо специално за всеки вкус, включително чисто нов индокитайски ресторант и 21 бара, всеки предлагащ уникално изживяване, включително първия хуманоиден робот барман в морето. 5 външни бара със спираща дъха гледка и 16 вътрешни бара. Роботът ще може да разговаря с гостите на осем различни езика. Не е ли невероятно?

Станете и вие виртуози като изберете своя маршрут и този уникален кораб. Чака ви едно приказно изживяване на борда на MSC Virtuosa.

Оферти за круизни пътувания можете да прочетете тук: https://travelholidays.bg/cruises/kruizi

Top