Norwegian Bliss

NCL Norwegian Bliss

За кораба

Представете си възторг, докато изследвате дивата природа на Аляска. Представете си релакс, след като намерите своя парче рай в Карибите. Представете си блаженство. Това ще изпитате, когато почивате на борда на Norwegian Bliss. Построен по поръчка за нещо зрелищно, Norwegian Bliss разполага с революционен салон за наблюдение, за да се потопите във всеки зашеметяващ момент, от орли, които се извисяват над ледници, до делфини, пръскащи се през топли тюркоазени води.

С дължина 333м корабът може да побере 4004 пасажери и 1716 души екипаж на своите 16 палуби.

Настаняване

Norwegian Bliss има 2043 каюти. Гостите имат избор между:

Студио – Специално проектирани за самостоятелни пътешественици, студията разполагат с легло, отделна зона за баня.

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамен с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Наслаждавайте се на несравними гледки от салона за наблюдение. Изпитайте чисто удивление от революционния салон за наблюдение, предлагащ най-широк изглед към морето. Наблюдателният салон е разположен в предната част на кораба и осигурява същите зашеметяващи гледки като гледките от моста и разполага с пълен обслужващ бар, за да могат гостите да седнат, да се отпуснат и да се възползват от гледките.

Състезателната писна на борда е най-голямата такава в морето. Пригответе се за вълнуващо возене на тази състезателна писта на две нива, като същевременно поставите вашите шофьорски умения на изпитание. Синьо небе отгоре и тюркоазени води отдолу!

Ресторанти, бюфет, барове

Най-добрият начин да се насладите на прясно пушено тексаско барбекю е в ресторант Q. В The District ще откриете освежаваща крафт бира. С толкова много барове и заведения намирането на любимия ви може да отнеме няколко дни.  Тук е семейния винен бар на Michael Mondavi. Вземете вашето студено мохито по всяко време, когато искате в Sugarcane Mojito Bar.

Елате на борда и изпитайте най-добрите забавления и удобства на морето на фона на ненадмината естествена красота. Ето това е истинското блаженство.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top