NCL Norwegian Breakaway

NCL Norwegian Breakaway

За кораба

Norwegian Breakaway е готов да ви отведе до най-добрата ви почивка досега. Наричан е най-добрият круизен кораб за семейства, има по нещо за всеки на борда. Вдишайте чистия океански въздух и се отдайте на повече от 25 места за хранене, включително три нови места за морска храна.

Дължината на кораба е 326м, място за 3963 пасажери и 1657 души екипаж на своите 14 палуби.

Настаняване

Norwegian Breakaway има 2014 каюти. Гостите имат избор между:

Студио – Специално проектирани за самостоятелни пътешественици, студията разполагат с легло, отделна зона за баня.

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамен с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Ново място на борда е рок клуба Pour House, пригответе се за рок музика в Pour House на Syd Norman! Отпуснете се тук, защото в края на краищата това е само рок-н-рол, но ще ви хареса!

Няма нужда да си търсите такси и да се борите с трафика, за да видите хитовете на Бродуей. Единствено Norwegian Breakaway предоставя забавление с три спектакъла в
Broadway Entertainment.

Усетете истинското веселие в петте многоетажни водни пързалки, включително Free Fall – най-бързата пързалка в морето. С три нива в спортния комплекс, включително скална стена, най-голямото въжено игрище в морето, мини голф игрище с 9 дупки и The Plank, простиращо се на 8 фута на кораба, тук има нещо за всеки, нали.

Ресторанти, бюфет, барове

Насладете се на нощ с прекрасна кухня в един от многото специализирани ресторанти. Намерете своя морски специалитет в Ocean Blue, включващ вкусни ястия от морски дарове. Оставете си малко апетит и за бразилската кухня в Moderno Churrascaria.

Почувствайте енергията на музиката, докато танцувате до малките часове в Bliss Ultra Lounge. Вземете бургер и бира, когато пожелаете в O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill или се изстудеде, буквално, в единствения леден бар в морето.

Norwegian Breakaway предлага великолепни удобства в морето, опитайте ги.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top