Norwegian Encore

NCL Norwegian Encore

За кораба

Изживейте перфектни моменти на най-новия, най-невероятен кораб, Norwegian Encore – специално пригоден за незабравими запомнящи се моменти.

Корабът е дълъг 333м, капацитетът му е 3998 гости и 1735 души екипаж и има 20 палуби. Norwegian Encore е построен за идеята, че отново трябва да се изживее магията на плаването. Независимо дали до Карибите, до Маями или до Бермуда, преживейте пак незабравимите спомени.

Настаняване

Norwegian Encore има 1090 каюти. Гостите имат избор между:

Студио – Специално проектирани за самостоятелни пътешественици, студията разполагат с легло, отделна зона за баня.

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамен с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Най-модерните технологии извеждат този кораб на първо място и на едно ново ниво. Наблюдавайте океана, спускайки се по най-голямата писта в морето – Norwegian Speedway.

Гледайте ярките светлини на Бродуей и ослепителни изпълнения, които ще ви накарат да затанцуватев Award-Winning Entertainment. Рок заедно с класически хитове като в британска кръчма или танцувайте на мелодиите на Ню Орлиънс. Насладете се на различните забавления и шоута.

Ресторанти, бюфет, барове

Изпитвайки голямо разнообразие от кулинарни изкушения ще угодите на небцето си. В American Diner най-сочните бургери и най-свежото пържено пиле ще предефинират любимата ви храна. Автентичният италиански  Onda by Scarpetta ще ви накара да се почувствате като в тосканска тратория. И независимо дали става дума за опушени ребра в тексаски стил или сочен филе миньон, Q и Cagney са ту, за да ви угодят. С толкова много невероятни опции ще се върнете и никога няма да имате едно и също меню два пъти.

Защото един път никога не е достатъчен на борда на Norwegian Encore!

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top