Norwegian Escape

NCL Norwegian Escape

За кораба

Пригответе се да плавате на един от най-вълнуващите кораби по моретата! Norwegian Escape е готов да ви откара към Бахамските острови, Карибите, Канада, Англия и Бермудите. Да се отдадете на всяка капризност е това, от което се правят незабравими спомени.

Корабът е дълъг 326м, може да посрещне 4266 гости и 1733 души екипаж на своите 20 палуби.

Настаняване

Norwegian Escape има 1168 каюти. Гостите имат избор между:

Студио – Специално проектирани за самостоятелни пътешественици, студията разполагат с легло, отделна зона за баня.

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамент с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Вие и любимия ви човек може да се насладите на релаксиращ масаж в спа центъра. Изживейте най-доброто с термална терапия в Thermal Suite, където можете да освежите и презаредите. Филми. Изкуство. Музика. Видео игри. Танцови партита. Добре дошли в Entourage – място за тийнейджъри, които искат да се забавляват и да се запознаят с хора на своята възраст. Едно е сигурно: абсолютно, не се допускат родители тук.

Ресторанти, бюфет, барове

Вечеряйте в ирландската класика, докато отпивате любимата си наливна бира, всичко това в ежедневна атмосфера, отворена 24 часа на ден в O’Sheehan’s Bar & Grill. Един от трите основни ресторанта, The Manhattan Room е мястото, където гостите могат да се насладят на специално курирани модерни и класически ястия, приготвени с най-пресните продукти.

Избягайте и открийте един нов свят на борда на Norwegian Escape.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top