Norwegian Joy

NCL Norwegian Joy

За кораба

Най-добрият начин за круиз по Аляска току-що стана по-добър, след като Norwegian Joy се присъедини към сестринския си кораб Norwegian Bliss. Намерете своето щастливо място на борда до Аляска, Мексиканската ривиера и Панамския канал от Маями и Лос Анджелис. Поглезете се в лукс в новите, просторни и красиво обзаведени помещения за настаняване. Разгледайте дивата природа на Аляска отблизо.

Norwegian Joy е с дължина 333м, има 16 палуби и място за 3804 пасажери и 1821 души екипаж.

Настаняване

Корабът има 992 каюти. Гостите имат избор между:

Вътрешна каюта – Отпуснете се в интелигентна изтънченост. Модерните вътрешни каюти, които имат телевизор, кът за сядане и други удобства.

Каюта с прозорец – Изпитайте комфорт навсякъде около вас. Тези стилни кабини разполагат с прекрасни, ясни гледки към океана.

Каюта с балкон – Вижте света като никога досега. Стъклени врати от пода до тавана се отварят към вашия собствен балкон.

Спа апартамент – Спа апартаментът Haven, Spa Mini-Suite и Spa Balkon осигуряват по-забавляващо спа изживяване в морето с лесен достъп до СПА и фитнес центъра. Безплатен достъп до термалния апартамент може да се ползва през редовното работно време.

Апартамен с балкон – Просторни апартаменти, идеални за вас двамата или цялото семейство. Насладете се на луксозни докосвания и спиращи дъха, неповторими гледки.

ВИП апартамент The Haven – Скрити в горната част на кораба, The Haven предлага нашите най-луксозни, добре обзаведени помещения за настаняване, както и денонощно обслужване от персонала.

Отдих и развлечения

Що се отнася до забавленията на кораба, няма да повярвате на очите си или дори на ушите си. Ще бъдете омагьосани от вдъхновяващата акробатика в Elements, преживейте емблематичния филм от 80-те години Footloose на сцената или се насладете на сензационни вина заедно с героите на Wine Lovers the Musical.

 Елате в Galaxy и във виртуалния свят, където всичко е по-различно от това, което някога сте виждали. Насладете се на едно потапящо геймплей изживяване по време на Dark Ride 7D. Това е само началото на един вълнуващ нов свят, който трябва да откриете.

Ресторанти, бюфет, барове

Тук се намира Observation Lounge с пълен сервизен бар, предлагащ невероятна 180 ° панорамна гледка, отворена за всички гости.

Изненадите никога не спират в автентичния японски ресторант Teppanyaki. Седнете и наблюдавайте как умел готвач реже пържоли, пиле или морски дарове точно пред очите ви.

Елате на борда на Norwegian Joy. Насладете се на ваканционни преживявания, които ще зарадват сетивата ви и ще успокоят душата ви.

Предложения за круизни пътувания можете да прочетете тук.

Top